zo. jan 20th, 2019

Transwereld op Facebook

Transwereld zit op facebook. Sterker nog, dat is de plek waar het allemaal is begonnen en waar ik merkte hoe groot de behoefte aan informatie is.

Het gestart als een plek waar zoveel mogelijk transgerelateerde informatie te vinden is. Nog altijd is het een fantastische bron van verwijzingen naar allerlei informatie, als ben ik ik wel wat kritischer geworden in hetgeen ik plaats. Waar ik. Het eerst nodig vond om alles te plaatsen, heb ik  u besloten geen Podium meer te bieden aan negatieve, ontwetende personen en instellingen.

Wel vind je er ander transgerelateerd nieuws, oproepen van organisaties en een zo compleet mogelijke evenementenkalender ( al wordt dat een steeds grotere opgave..)

Vooral is dit de plek waar ik in contact kom met lezers. Dus neem een kijkje op deze Facebookpagina, vind hem leuk of volg en ga vooral het gesprek aan. Zie ik je daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.