zo. jan 20th, 2019

Gender, transgender, sekse, sexualiteit……

Gender uitgelegd

Een project van  GSA netwerk in samenwerking met Transketeers, resulteerde in een heel toegankelijke video. Een video die op een eenvoudige maar duidelijke manier uitlegt, hoe het nu met al die termen zit, transgender, gender, genderidentiteit, sexuele voorkeur en de rest van het rijtje.

Na het zien van deze video zal het voor de ontwetende medemens alles een heel stuk duidelijker zijn. Men zal beter begrijpen waar de verschillen uit bestaan en dat het 1 volledig los staat van het ander.

Deze 4,5 minuut aan iemand doorsturen of laten zien, scheelt je waarschijnlijk onnodig veel discussies. Een dikke 10 voor dit project!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.